Interpretariat

servicii de interpretariat sector 3
interpretariat bucuresti sector 3
servicii interpretariat bucuresti

BEST TRADUCERI

Servicii Interpretariat

Servicii Interpretariat Bucuresti

Pornind de la domeniul principal de activitate si anume servicii complete de traduceri autorizate, avand in vedere pregatirea continua a personalului angajat si experienta acestora, am dedicat resursele aferente pentru dezvoltarea continua a departamentului de servicii de interpretariat.

Va supunem atentiei principalele aspecte ale activitati noastre in aceasta directie:

  • Translatori si interpreti autorizati
  • Interpretariat pentru limbile de circulatie internationala
  • Interpretariat Simultan – solutia ideala pentru evenimente business, corporate, evenimnete private
  • Interpretariat Consecutiv – intalniri de afaceri, licitatii si conferinte, autoritati ale statului
  • Oferte personalizate si consultanta tehnica gratuita

 

Este important sa aveti in vedere o buna organizare in ceea ce priveste comunicarea cu echipa noastra si stabilirea celor mai mici detalii pentru a reusi sa asiguram serviciul de interpretariat la cele mai inalte standarde de calitate.

Tarifarea serviciilor de interpretariat se face in functie de tipul de interpretariat, durata intalnirii, domeniul de activitate precum si de locatia unde va fi asigurat serviciul.

De asemenea, in dorinta de a stabili parteneriate pe termen lung, echipa Best Traduceri ofera sub forma de fidelizare o serie de elemente contractuale benefice pentru asigurarea acestui serviciu. In aceasta privinta, vor fi incluse si deplasarile si prestarea serviciilor atat in zilele lucratoare cat si in weekend precum si oferta financiara avantajoasa, particularizata pentru fiecare eveniment in parte.

Pe baza de solicitare ferma, asiguram servicii de interpretariat si cu echipament tehnic asistat, pentru multiple evenimente, conferinte, intalniri de afaceri sau private.

Serviciul de interpretare simultana se desfasoara in timp real in sensul in care interpretul autorizat asculta si traduce simultan.

In cazul serviciului de interpretare consecutiva, interpretul nostru asculta mesajul transmis de vorbitoul respectiv iar apoi il reda auditorilor in limba de circulatie internationala solicitata.

Oferta personalizata!

Ai nevoie de mai multe informatii privind serviciile noastre?